Autodoc online werkplaats
Ik ben daadwerkelijk onder de indruk van het assortiment aan auto onderdelen in deze webshop. Van distributieriemen tot remschijven en ruitenwissers tot airco-onderdelen. http://www.auto-onderdelen24 had daadwerkelijk alles wat ik nodig had om aan mijn Mazda te sleutelen. De laatste paar maanden heb ik driemaal iets besteld bij deze webshop en alle keren was ik zeer content met de geleverde service. Als je iets bestelt krijg je duidelijke mailtjes over de levering en veelal stond er binnen 48 uur een DHL-bezorger op mijn stoep om mijn bestelling af te leveren. Natuurlijk, ben ik op zoek naar de beste prijzen en over het algemeen zijn de prijzen van deze webshop erg goedkoop en heb ik het gevoel dat ik nooit te veel betaal. Voordat ik online opzoek ben gegaan naar de onderdelen die ik nodig had heb ik bij mijn reguliere garage een prijsopgaaf gedaan en dankzij het bestellen bij deze webwinkel voor auto onderdelen bespaarde ik over mijn drie bestellingen ongeveer €130 euro. Ook andere webshops die auto onderdelen verkopen halen het veelal niet bij de prijs die wordt geboden door deze webwinkel en aangezien ze betrouwbaar zijn in hun service is het een beetje mijn vaste adres geworden.
Verder is de site overzichtelijk ingedeeld met veel navigatie opties. Dit maakt het zoeken van het perfecte auto onderdeel eenvoudig en ik was minder tijd kwijt dan op andere webshops die onderdelen van auto’s verkopen. Tevens is het aantal onderdelen op de site overweldigend. Niet alleen voor de Mazda, maar voor veel meer merken hebben ze een fenomenaal grote collectie onderdelen. Tevens is de levertijd op de meeste van de onderdelen die ik op de site ben tegengekomen minder dan 24 uur voordat ze worden verzonden.
Over het algemeen kan ik zeggen dat na drie bestellingen ik ervan overtuigd ben dat deze webshop nog meer euro’s van mij gaat krijgen. Het assortiment is gigantisch groot en de service en levertijd sluit aan bij hetgeen wat deze ongeduldige hobby-monteur wil.
Info:www.onderdelenstore24.nl